icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij PMO Partner
Blog 28/06/2019

Maak kennis met onze nieuwste PMO'er Hilde Orriëns

PMO

Hilde Orriëns is de nieuwste consultant van PMO Partner. We vroegen Hilde iets over zichzelf en haar achtergrond te vertellen.

"Na mijn middelbare school studeerde ik een jaar Medicijnen, om vervolgens over te stappen naar Psychologie. Ik kwam erachter dat ik de psychische mens ongelooflijk interessant vond en het lichaam dat daarbij hoort mij lang niet zo nieuwsgierig maakte. Deze nieuwsgierigheid heb ik nog steeds. Na mijn afstuderen heb ik steeds in functies gewerkt waarin ik mensen kon ondersteunen om het beste uit zichzelf en elkaar te halen.Het werken met mensen is dus echt mijn passie. De manier waarop ze in het leven én in hun werk staan vind ik erg bijzonder en tegelijkertijd ook fascinerend. Ik krijg veel energie van het optimaliseren en stroomlijnen van processen.

Het is zo mooi om te zien hoe de energie weer terug komt in een (verander)traject en collega's elkaar weer weten te vinden.
Hilde Orriëns / PMO Partner

Bij PMO Partner staat het samenbrengen van mensen door het zorgdragen voor een goedlopend proces op de voorgrond. Dat in combinatie met het gegeven dat wordt gekeken naar mij als mens én waar ik gelukkig van word in mijn werk maakt dat ik direct en zonder enig voorbehoud heb gekozen voor PMO Partner. Ik ben hier helemaal op mijn plek.

Voor mij is van belang dat iedereen zijn eigen leven kan leven in werk en privé. En daarbij ondersteunen vind ik machtig. Mijn motto is dan ook 'leef het leven waarvoor je geboren bent!'. Ik kijk er naar uit mijn motto verder uit te dragen en in te zetten binnen mooie opdrachten, maar ook binnen PMO Partner zelf."

Overzicht blogs

PMO’ers die boven verwachting presteren? Ervaar zelf hoe soepel projectmatig werken kan verlopen.