icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij PMO Partner
Blog 07/01/2019

Nieuw jaar, nieuwe collega. Welkom, Patty!

PMOPartner

Hallo, ik ben Patty Gruwel, 46 jaar jong en samenwonend met mijn vriend, twee kids, een hond en parkiet in IJsselstein. Sinds twee jaar heb ik de rol van bonusmoeder gekregen wat een hele verandering in mijn leven bracht. Nu sta ik op het punt van een volgende uitdaging: ik ga aan de slag bij PMO Partner.

PMO Partner
Patty Gruwel /
PMO'er
Wat mij vooral aanspreekt bij PMO Partner is het samenwerken met een team van enthousiaste professionals met persoonlijke aandacht!
Patty Gruwel / PMO Partner

Hiervoor heb ik bij de Kamer van Koophandel gewerkt waar ik begon als secretaresse. Na de fusie werkte ik als projectassistente ICT en groeide door naar PMO-er. Na ruim 13 jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging buiten de organisatie. Wel als PMO-er omdat ik daar nog voldoende doorgroeimogelijkheden en uitdagingen zie.

Via Indeed kwam ik op de website van PMO Partner terecht en besloot te solliciteren. Na een leuk gesprek met Jaqueline had ik een goed gevoel en was de knoop snel doorgehakt. Wat mij vooral aanspreekt aan PMO Partner is het samenwerken met een team van enthousiaste professionals met persoonlijke aandacht.

Mijn eerste opdracht is bij de politie in Odijk, waar ik 8 januari start. Bij het heerlijke en gezellige kerstdiner heb ik kennisgemaakt met het hele PMO-team en ik verheug mij dan ook erg op de samenwerking. Als je nader kennis wil maken of vragen hebt, mail of bel mij gerust.

Overzicht blogs
PMO Partner
Patty Gruwel /
PMO'er
pmo

Heb jij passie voor PMO? Dan is PMO Partner de plek waar jij je thuis kunt voelen. Neem contact op!

Neem contact op met Jaqueline Esveldt