icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij PMO Partner
Blog 05/08/2019

Nieuwe PMO'er stelt zich voor: welkom Anneke Roelants!

PMO Partner

Mijn naam is Anneke Roelants, getrouwd, moeder van een zoon van 17 jaar en woonachtig in Amsterdam. Van oorsprong ben ik Indisch en door dit 'Oosterse bloed” hou ik ontzettend veel van eten. Wat dat betreft ben ik een echte foodie. Hierdoor ben ik min of meer verplicht met enige regelmaat te sporten. Gelukkig sport ik graag en vind je me met regelmaat in de sportschool of op de squashbaan.

Anneke Roelants
Anneke Roelants /
PMO'er
Al ruim 18 jaar ben ik specialist in het prachtige vakgebied PMO!
Anneke Roelants / PMO Partner

De afgelopen jaren heb ik bij verschillende organisaties gewerkt ,waar ik interessante en uitdagende projecten mocht doen. Ik heb voor dit mooie vak gekozen omdat ik een echte regelneef ben en een kei ben in organiseren. In het vak PMO komen deze eigenschappen goed van pas!

Ik was toe aan een nieuwe uitdaging, maar wilde nog steeds als PMO'er werken. De gedachte om als ZZP-er aan de slag te gaan speelde ook door mijn hoofd, maar die stap vond ik toch te groot. Via een collega kwam ik in contact met Jaqueline, Business Manager van PMO Partner. Ook zag ik op LinkedIn dat Jolanda, oud-collega van mij, via PMO Partner op een leuke klus zat. Jolanda heeft mij enthousiast gemaakt over PMO Partner en na mijn leuke gesprek met Jaqueline was ik helemaal om! Wat mij vooral aanspreekt aan PMO Partner is de vrijheid en flexibiliteit in combinatie van een achterban professionals om mee te sparren en op terug te vallen.

Naast mijn liefde voor eten en mijn werk ben ik de laatste jaren ook bezig met mindfulness: ”De kunst om aanwezig te zijn in het hier en nu”. Ik vind het een machtig interessant onderwerp dat me helpt om intenser en bewuster te leven en daardoor een betere balans weet te vinden tussen werk en privé.

Ik kijk uit naar mooie opdrachten waar ik bij opdrachtgevers het verschil kan maken en mijn passie voor PMO kwijt kan
Anneke Roelants / PMO Partner
Anneke Roelants
Anneke Roelants /
PMO'er

PMO’ers die boven verwachting presteren? Ervaar zelf hoe soepel projectmatig werken kan verlopen.