icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij PMO Partner
Blog 19/03/2018

Nieuwe PMO'er stelt zich voor: welkom Ruben Mels!

welkom

PMO Partner
Ruben Mels /
PMO'er

Vanaf maart 2018 heeft PMO Partner een nieuwe consultant: Ruben Mels. Hij stelt zich graag aan jullie voor!

Mijn naam is Ruben en ik woon in Almere, samen met mijn partner en zoontje. Mijn carrière in PMO is begonnen bij WIN PMO en ik ben na ruim vier jaar overgestapt naar Yacht. Hier heb ik zeven jaar gewerkt op verschillende opdrachten, vooral bij ABN Amro. Binnen Yacht merkte ik dat de focus binnen IT niet meer lag op het PM(O) vakgebied, maar meer richting Development en IT Operations. Voor mij het moment om bij Yacht te vertrekken en weer op zoek te gaan naar een kleinere organisatie met PMO als specialisme. Dit vakgebied blijft me namelijk trekken.

Al vrij snel kwam ik bij PMO Partner uit met het befaamde Midlance concept. Dit sprak me zo aan dat ik niet verder gezocht heb en direct solliciteerde. Na twee leuke gesprekken kwamen de eerste mogelijke opdrachten binnenstromen. Trots kan ik dan ook melden dat ik -na een selectie uit 60 CV’s- een mooie opdracht heb! Ik start 19 maart bij de Kamer van Koophandel, waar ik ga helpen om het PMO Office verder te professionaliseren.

Ik ben ervan overtuigd dat ik bij PMO Partner een fijne en leerzame tijd tegemoet ga met mooie opdrachten en leuke collega’s.

Overzicht blogs
PMO Partner
Ruben Mels /
PMO'er

PMO’ers die boven verwachting presteren? Ervaar zelf hoe soepel projectmatig werken kan verlopen.