icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij PMO Partner
Blog 01/10/2019

We vieren de 3e verjaardag van PMO Partner!

3 jaar

Toen ik drieënhalf jaar geleden bij FlexStaffing aan boord stapte, kwamen we al snel tot de conclusie dat deze bedrijfsnaam de lading niet meer dekte. We dachten na over een herpositionering én naamsverandering. Hoe de naam PMO Partner uiteindelijk tot stand kwam? In de centrale hal werd een groot bord geplaatst waar iedereen zijn of haar favoriete naam op kon schrijven. Op 3 oktober 2016 – vandaag precies drie jaar geleden- was de knoop doorgehakt én PMO Partner een feit. Sinds die tijd heb ik het bedrijf zien ontwikkelen en groeien.

pmo
Jaqueline Esveldt /
Business Manager
Tijden veranderen, maar een ding is nog steeds hetzelfde: bij ons staat de professional altijd centraal!
Jaqueline / PMO Partner

Als Business Manager ben ik verantwoordelijk voor een team van 16 PMO’ers. Het allerleukste -het klinkt als een cliché- is het menselijke aspect van mijn werk. Ik haal energie uit het verbinden van een mooie opdracht aan de juiste PMO’er. De professionals hebben allemaal een verschillende achtergrond en persoonlijkheid, maar zijn stuk voor stuk betrokken specialisten die samen voor het beste resultaat of oplossing gaan!

Door mijn coach-achtergrond vind ik het fijn om hen te helpen zich verder te ontwikkelen. Vanuit PMO Partner organiseren we bijvoorbeeld geregeld zowel vakgerichte trainingen als gezamenlijke sessies. We hebben dit jaar bijvoorbeeld een inhouse IPMA-PMO opleiding georganiseerd waar een groot deel van het team aan deelnam en binnenkort gaan de PMO’ers op voor het examen!

Hoewel ik 40 uur per week bij de externe opdrachtgever zit, voelt PMO Partner als thuis. Met mijn vakgenoten kennis delen of een hapje eten.
Akash / PMO Partner

Vandaag, 3 oktober is een feestelijke dag: we vieren de derde verjaardag van PMO Partner. De tijd is gevlogen, met veel mooie opdrachten en fijne en kundige mensen aan boord.

Professionals die ik koester en graag in het zonnetje zet. Ik ga nog een leuk PMO-verjaardagscadeau voor hen bedenken.

Overzicht blogs
pmo
Jaqueline Esveldt /
Business Manager

PMO’ers die boven verwachting presteren? Ervaar zelf hoe soepel projectmatig werken kan verlopen.