icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij PMO Partner
Blog 13/06/2019

Welkom terug PMO'er Gonny Haag!

PMO

‘Welkom terug’ was de eerste reactie die ik kreeg toen ik Business Manager Jaqueline Esveldt van PMO Partner belde om te vertellen dat ik weer in Nederland was. Twee uur later ging ik op gesprek in Utrecht en werd ik direct weer aangenomen als PMO Professional in dit prachtige team. Wat een mooi welkom, dat voelt als thuiskomen.

Business Manager Jaqueline Esveldt heeft er oog voor om de juiste persoon op de juiste plek te zetten waardoor iedereen in zijn kracht staat. Ik heb ontzettend veel zin in om aan een nieuwe opdracht te beginnen.
Gonny Haag / PMO Partner

Waarom een welkom terug? Omdat ik tot ruim een jaar geleden met veel plezier voor PMO Partner heb gewerkt. Mijn laatste opdracht was als PMO Professional bij het Radboudumc in Nijmegen. Ik was daar werkzaam voor het Change Programma ‘Netwerk op Orde’ met 4 deelprojecten. Als rechterhand van 2 Projectmanagers was ik werkzaam binnen een team van netwerk specialisten, IT’ers en andere stakeholders. Dit IT-Project was van een dusdanige omvang dat het alle afdelingen binnen het ziekenhuis raakte. Ik mocht als spin in het web continue mijn eigen team en de afdelingen informeren en meenemen in de planning en organisatie. Het luisteren naar en afwegen van alle belangen was essentieel om de patiëntveiligheid te waarborgen en met elkaar grote IT-veranderingen door te voeren.

In aansluiting op mijn opdracht bij het Radboudumc kozen mijn man en ik ervoor om afgelopen jaar in Thailand te gaan wonen en werken. Ik werkte als project manager voor verschillende opdrachtgevers waarbij resource management, communicatie en finance tot mijn belangrijkste werkzaamheden behoorde. Het was een ontzettend leuke, leerzame periode met mooie uitdagingen.  

Op het moment dat we besloten naar Nederland terug te gaan, twijfelde ik geen moment om weer als PMO Professional aan de slag te willen. PMO Partner kenmerkt zich voor mij als een hecht team dat van elkaar wil leren.

Overzicht blogs

PMO’ers die boven verwachting presteren? Ervaar zelf hoe soepel projectmatig werken kan verlopen.