icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij PMO Partner

De expertise van PMO Partner

partner

Onze PMO’ers zijn breed inzetbaar

We gaan mee met de steeds veranderende ontwikkelingen en staan vaak midden in de verandering. Projectmatig werken neemt alleen maar toe. Daardoor wordt PMO steeds belangrijker. Wij zijn 'in control' over het project en hebben invloed. Om processen te optimaliseren, om projecten succesvol te laten zijn en om strategische doelstellingen te halen. We bieden sturing, ondersteuning en beheersing op strategisch, tactisch of operationeel niveau. Bijvoorbeeld in de rol van Project Management Officer (lead) of Programma Manager Officer.

De specialismen van PMO Partner

Een verandering heeft impact. Op de organisatie en haar mensen. Onze PMO specialisten hebben hier ervaring mee. Of het nu gaat om project of programma. Onze PMO specialisten zorgen voor de inrichting, planning én uitvoering van projecten.

Onze ervaren PMO'ers leveren ondersteuning aan de totale project- of programmabesturing. Dit betekent: overzicht houden over de business case, de planningen, voortgang, kwaliteit, financiën, resources en risico's.

Onze aanpak

We gaan met je in gesprek. Om te horen wat er nodig is en wat je wilt bereiken. PMO Partner gaat voor kwaliteit. Dat is de basis voor een duurzame samenwerking.

Direct actie

Iedere organisatie of project is weer anders en vraagt een passende match. Daarom nemen wij direct contact met je op om de juiste inschatting te maken welke ervaring en skills nodig zijn voor de opdracht.

Maatwerk

Per opdracht bekijken we wie van onze PMO’ers het beste past bij uw vraag. We zetten uitsluitend interim-professionals in die qua expertise en persoonlijkheid geknipt zijn voor de opdracht.

Eenvoud, open en direct

We streven naar eenvoud en communiceren open en direct. We stellen graag kritische vragen en denken met u mee om zo de best passende, flexibele oplossing aan te bieden.

Persoonlijk en betrokken

We onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak. We zijn betrokken bij uw organisatie en onze professionals, ongeacht via welke contractvorm we samenwerken.

Onze PMO’ers zijn op de volgende werkgebieden inzetbaar:

 • resourcemanagement
 • rapporteren
 • project financiën
 • document- en configurationmanagement
 • risico- en issuemanagement
 • communicatie
 • planning
 • quality assurance
 • kennismanagement
 • stakeholdermanagement
 • change- en scopemanagement
 • benefitmanagement
Kort na onze leuke kennismaking kreeg ik al een mooie opdracht aangeboden en kon ik snel starten bij Radboudumc.
Hilda Doeksen / PMO 'Project Lan en Backbone op orde' Radboudumc

PMO’ers die boven verwachting presteren? Ervaar zelf hoe soepel projectmatig werken kan verlopen.