icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience
Werken bij PMO Partner
Nieuws 29/10/2021

“Als projectmanagement eenmaal in je bloed zit, laat het je niet meer los!”

Business Manager

Maak kennis met onze nieuwe collega en Business Manager Evelyne Middleton-Kuenen. Vanaf 1 november staat zij -samen met Jaqueline Esveldt- aan het roer van PMO Partner. “Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging en kan niet wachten om samen te werken met Jaqueline en de andere collega’s die -net als wij- passie hebben voor het PMO en Projectmanagement vak.”

Evelyne woont al 25 jaar met haar gezin in het mooie Elst, een dorp in de Overbetuwe met veel groen en grazende koeien. “Het is hier heerlijk en ik ben graag buiten, om te wandelen of een stuk te fietsen. Sporten doe ik sowieso graag, om mijn energie te stroomlijnen en sterk te blijven. Zo houd ik mezelf goed in balans, zeker in drukke tijden.”

“Ik heb altijd gewerkt in commerciële adviesrollen”, vertelt Evelyne, “Zo ben ik mijn loopbaan gestart in de trainingsbranche, waar ik organisaties vanuit de inhoud adviseerde welke maatwerk-ontwikkeltrajecten zij het beste konden inzetten, samen met een team van experts. Ik groeide vervolgens door in diverse sales- en accountmanagement rollen, voornamelijk in de buitendienst waar ik de portefeuille key-accounts verder kon uitbouwen”

Evelyne vervolgt: “Ruim 10 jaar geleden stapte ik de wereld van projecten binnen: eerst vanuit mijn adviesrol binnen certificeringsopleidingen zoals Agile, Scrum, SAFe, P3O maar ook de traditionelere PRINCE2, MSP etc. Hier heb ik zelf ook diverse opleidingen gevolgd waaronder IPMA-level D. Vandaaruit heb ik de overstap gemaakt naar de consultancy branche met project, programma en change managers waar we in een zelfsturend team een academie hebben opgezet. Mijn interesse voor het leiden van een bedrijf is daar wel getriggerd, onder de voorwaarde dat we het “samen” doen en gebruik maken van elkaars talenten en sterke punten. Mijn adagium is dan ook: “Alleen ga je sneller, samen kom je verder”.

“De rol van Business Manager bij PMO Partner is mij op het lijf geschreven, omdat het bovenal om verbinden gaat en daar zit mijn kracht. In de functie komt inhoudelijk alles bij elkaar: van sales, recruitment, het (ver)binden van het team consultants, maar zeker ook de passie voor het PMO/ projectmanagement vak. Als werken in en aan projecten eenmaal in je bloed zit, laat het je niet meer los.

“Onze PMO-consultants hebben een rol die veel van hun wendbaarheid vraagt, omdat de wereld om hen heen snel verandert, qua kennis en vaardigheden. Kijk maar naar de agile-transitie, waar veel opdrachtgevers voor staan of mee worstelen. Het is voor Jaqueline en mij dus belangrijk om de juiste midlancers te selecteren en te begeleiden in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling zodat we deze mensen in hun kracht zetten. Als onze consultant tevreden is én excelleert op zijn of haar opdracht, volgt succes vanzelf.”

“We kijken dus goed naar de mens achter de PMO’er. Ik vind het belangrijk te ontdekken wat iemand drijft en waar zijn of haar kwaliteiten liggen en dus verder te kijken dan alleen naar diploma’s en certificaten. We doen niet aan CV’s schuiven, maar vinden het belangrijk om de juiste persoon aan de juiste opdracht te koppelen waarmee je tevens klantwaarde creëert. Dát geeft mij energie.”

“Waar ik het meeste naar uit kijk? Naar het samenwerken met Jaqueline en het vinden en binden van de beste consultants. Ik kan niet wachten om het fundament – het team van PMO Partner- dat Jaqueline zo knap heeft neergezet, verder uit te bouwen.”

Overzicht nieuws

PMO’ers die boven verwachting presteren? Ervaar zelf hoe soepel projectmatig werken kan verlopen.