icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij PMO Partner
Nieuws 06/01/2020

"Het geeft een kick als je de professional kunt bellen met mooi nieuws"

PMO Partner

Maak kennis met Rick Veldhuizen: Business Manager bij PMO Partner.

Kun je jezelf kort voorstellen?
Rick Veldhuizen, 34 jaar, getrouwd met Avril en vader van Lois en Lauren. Sinds 2011 actief in de arbeidsbemiddeling en bezig met het begeleiden van medewerkers en ontlasten van opdrachtgevers.

Waarom heb je passie voor jouw vakgebied?
Het is leuk om professionals te helpen met het vinden van een mooie opdracht, vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Het geeft een kick als je de professional die je een mooie opdracht gunt kan bellen met het mooie nieuws dat hij/zij mag starten.

Waarom heb je gekozen voor PMO Partner?
Ik ken Jaqueline, PMO Partner en The Human Network al wat langer. De werkwijze, het DNA en de mensen spreken mij erg aan. Het is een warm bad waar iedereen in zijn kracht gezet wordt en waar je echt impact kan hebben.

Vertel iets verrassends over jezelf (of) wat is jouw motto?
Een motto heb ik niet, maar ik hecht veel waarde aan doen wat je zegt, afspraak = afspraak. Leuk feitje wellicht is dat een goede vriend van mij al wat langer bij THN werkt en vorig jaar ook mijn ceremoniemeester was.

Waar kijk je het meeste naar uit?
Meters maken, gezamenlijke groei en succes!

Overzicht nieuws

PMO’ers die boven verwachting presteren? Ervaar zelf hoe soepel projectmatig werken kan verlopen.