icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij PMO Partner
Nieuws 29/10/2020

"Ik geniet ervan als ik een projectteam vooruit kan helpen"

Lennart

We mogen een nieuwe PMO'er bij ons team verwelkomen: Lennart Duijndam. Als echte liefhebber voor het vak kan hij niet wachten om aan de slag te gaan bij PMO Partner. Welkom Lennart!

Kun je jezelf kort voorstellen?
Ik ben Lennart Duijndam, 35 jaar oud en kom uit Arnhem. Ik woon samen met Ciska en ons hondje Sam. Ooit ben ik afgestudeerd als Docent Lichamelijke Opvoeding, maar ik was er al snel achter dat Project Management mijn roeping is. Mijn hobby’s zijn -onder andere- klimmen, koken, uiteten en wakeboarden en bij voorkeur een combinatie van deze dingen. Ik vind het heerlijk om buiten te zijn en om actief in beweging te zijn. En wanneer de tijd het toe laat ga ik graag weer lange reizen maken om nog een hele lange bucketlist aan bestemmingen te bezoeken en de lokale cultuur en cuisine te proeven.

Waarom heb je passie voor jouw vakgebied?
PMO interesseert me. Het is voor mij de perfecte plek om verbeteringen in organisaties door te voeren en teams beter te laten samenwerken en tegelijkertijd de volle breedte van activiteiten te mogen ondersteunen. Ik vind het fijn om een projectteam vooruit te helpen en een programma of portfolio manager te ontzorgen. Ik ben van mezelf redelijk bescheiden en niet iemand die graag in de spotlights staat. Sterker nog, ik geniet ervan om mensen die in de spotlight staan zo goed mogelijk te laten shinen.

Waarom heb je gekozen voor PMO Partner?
Ik ken PMO Partner en Jaqueline al jaren. Voorheen werkte ik als freelance PMO’er, maar ik merkte dat het vinden en aangenomen worden op opdrachten moeizaam is. PMO Partner is voor mij een perfect bedrijf om voor te werken, vanwege de PMO-kennis én omdat het als grote speler makkelijker maakt om de mooiste opdrachten te vinden. Het concept midlancen past bij mij, omdat ik me kan concentreren op mijn opdracht binnen de mooiste organisaties.

Wat is jouw motto?
Carpe diem. Elke nieuwe dag heeft iets moois om naar toe te leven maar als je er niet voor werkt zal je het niet krijgen.

Waar kijk je het meeste naar uit?
Afgelopen jaar is voor mij een net een achtbaan geweest. Ik kijk dan ook uit om een lekkere frisse nieuwe start te maken met PMO Partner.

Vertel iets verrassends over jezelf.
Ik ben in oktober verhuisd naar een nieuw huis waar ik een van mijn uit de hand lopende interesses misschien wel iets te veel aandacht ga geven. Ik ben bezig een wijnkeldertje aan te leggen onder mijn huis. Hier hoop ik een hele collectie aan wijnen te gaan verzamelen waarvan de meeste waarschijnlijk nooit gedronken zullen gaan worden.

Overzicht nieuws

PMO’ers die boven verwachting presteren? Ervaar zelf hoe soepel projectmatig werken kan verlopen.