icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij PMO Partner
Nieuws 02/12/2021

"Ik leef helemaal op als ik vertel over PMO"

PMO partner

We verwelkomen onze nieuwe collega: Grace Coen. Een echte PMO'er in hart en nieren. Ze kan daarom ook niet wachten om aan de slag te gaan bij PMO Partner. Ze stelt zich aan ons voor.

"Ik ben Grace Coen, 57 jaar geleden geboren in Indonesië en vanaf mijn 3e opgegroeid in Amsterdam. Daar heb ik ruim 32 jaar voor de ING bank gewerkt waar ik verschillende functies heb bekleed, waarvan PMO en Governance het laatste is wat ik heb gedaan. Vanwege boventalligheid 7 jaar terug, heb ik een overstap gemaakt naar een klein administratiekantoor. Daarna heb ik mijn loopbaan vervolgd bij de GGD in het afgelopen jaar."

"Tijdens mijn kennismakingsgesprek met Jaqueline viel het me op dat ik helemaal opleefde toen ik vertelde over het werk wat ik heb gedaan. Erover praten maakte mij duidelijk dat ik het eigenlijk wel gemist hebt. Vooral de verschillende projecten, het contact hebben met collega pmo'ers, projectleiders, programmamanagers en stakeholders. Juist de afwisseling en het stukje verantwoordelijkheid geeft mij voldoening."

"PMO Partner kwam op mijn pad precies op tijd. Ik had de beslissing genomen bij mijn laatste werkgever te stoppen en het had zo moeten zijn dat Jaqueline zowaar de volgende dag mij heeft aangeschreven dat mijn CV mooi aansluit op wat PMO Partner zoekt. Van Midlance had ik nog niet eerder gehoord. Het gemak dat er voor je gezocht wordt naar een geschikte opdracht, dat het een vorm van vast dienstverband en eigen ondernemer zijn maakt midlance voor mij ideaal. Ook niet te vergeten is dat ze alles administratief regelen en er mogelijkheid is om je verder te ontwikkelen. De keuze was voor mij niet moeilijk om hiervoor te gaan."

"Dan even iets heel anders, ik heb sinds 2006 naast mijn kantoorbaan een therapeutische massagepraktijk. Waar ik diverse marathon en triatlon atleten heb behandeld. Ook heb ik atleten behandeld van verschillende wedstrijden zoals van het World Hockey toernooi. 

De foto die je ziet, is een vakantiefoto. Reizen en genieten van de natuur en wat een land te bieden heeft, daar kijk ik graag naar uit. Ik geniet van de herinneringen die ik daarvan heb mogen maken

Het reizen en opzetten van mijn eigen massagepraktijk sluit aan bij mijn levensmotto: 'het leven is een feest maar je moet wel de slingers zelf hangen'. En: 'geniet van het leven maar doe het wijs'."

"Waar ik naar uitkijk is naast -mijn opdracht bij T-Mobile- de collega's van PMO Partner te ontmoeten."

Overzicht nieuws

PMO’ers die boven verwachting presteren? Ervaar zelf hoe soepel projectmatig werken kan verlopen.