icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij PMO Partner
Nieuws 14/10/2021

Mijlpalen moet je vieren (in Maastricht)!

maastricht

PMO Partner bestaat 5 jaar en wij zijn uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 20 PMO Professionals! Wij zijn zo trots op onze PMO’ers, wat een kanjers en wat hebben ze hard gewerkt! Daarom zijn wij afgelopen weekend met z’n allen naar Maastricht geweest. Een overnachting in het mooie Kasteel Vaalsbroek en vandaar met de bus naar Maastricht. We hebben ‘Wie is de verrader’ gespeeld, genoten van heerlijke wijnen en drankjes bij Vino & Friends en een zalig diner.

De volgende dag hebben we nog met een privégids een stadswandeling door Maastricht gemaakt, waarbij je weer allemaal nieuwe dingen te weten komt over Maastricht, erg leuk! En natuurlijk koffie met Limburgse vlaai! Kortom: een zeer geslaagd weekend, in het bijzonder door de gezellige sfeer en de verbinding die ons team heeft met elkaar. Genieten was het!

Overzicht nieuws
pmo
Jaqueline Esveldt /
Business Manager

PMO’ers die boven verwachting presteren? Ervaar zelf hoe soepel projectmatig werken kan verlopen.