icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij PMO Partner
Nieuws 31/03/2020

Onze PMO Sanne over haar opdracht & naderende verlof

pmo

Eigenlijk is vrijdag haar vaste vrije dag, maar collega Sanne van Amersfoort wil best even bellen voor een interview. “Ik merk dat werk en privé -als gevolg van de corona-maatregelen- non stop door elkaar lopen. Het werken op afstand verloopt op rolletjes, ik moet alleen een balans vinden omdat er nou eenmaal een energieke dreumes rondrent die aandacht nodig heeft én verdient.”

Omdat haar vriend niet kan thuiswerken, heeft Sanne in haar eentje de zorg voor hun dochtertje van anderhalf. “Ik ben bovendien zwanger, we verwachten in juni een jongetje. Het is te hopen dat het virus tegen die tijd is ingedamd en alle aangepaste gedragsregels niet meer nodig zijn. Hoewel ik me thuis prima vermaak hoor, ik ben eigenlijk best een huismus.”

Sanne is sinds vier jaar in dienst bij PMO Partner en heeft een opdacht bij Liberty Global. “Dit is een internationaal en dynamisch bedrijf, waar sowieso veel veranderingen plaatsvinden. Ik ondersteun een portfolio die projecten uitrolt en deze draaien -ook nu- gewoon door. Er speelt veel bij het bedrijf, maar we kunnen prima communiceren via de digitale weg. We hebben een goede applicatie om te vergaderen: je kunt hiermee beeldbellen, skypen, documenten delen: de hele mikmak.”

Sanne heeft al een start gemaakt met de overdracht van haar werkzaamheden. “Ik ga 22 april met verlof en dan wil ik alles met een gerust hart hebben achtergelaten. Als je bezig bent met het schrijven van een overdracht, merk je hoeveel kennis je hebt van de processen en toepassingen van een bedrijf. Als je langere tijd voor een opdrachtgever werkt, worden dingen gesneden koek.”

Wat er ná haar verlof gaat gebeuren op werkgebied, is nog onduidelijk. “Ik wacht het rustig af: in zo’n snel veranderende omgevingen moeten we maar zien hoe dingen lopen. Het zou leuk zijn als ik weer aan de slag kan bij mijn huidige opdrachtgever: want ik heb het erg naar mijn zin hier.”  

Overzicht nieuws
PMO
Sanne van Amersfoort /
PMO'er

PMO’ers die boven verwachting presteren? Ervaar zelf hoe soepel projectmatig werken kan verlopen.