icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij PMO Partner
Nieuws 29/06/2020

Onze PMO'ers zijn omringd door vakgenoten: "Kennis delen is onze tweede natuur"

Midlancen

Wil jij werken op interessante projecten bij aansprekende opdrachtgevers, zelf bepalen hoe je agenda eruitziet en verzekerd zijn van inkomsten? Met andere woorden: wil je wel de lusten, maar niet de lasten van het ondernemerschap ervaren? Dan is ons midlance-concept geknipt voor jou.

Kennis delen, met elkaar sparren, ontwikkeltrajecten volgen

Veel PMO’ers delen graag hun passie voor hun vakgebied met vakgenoten. Zij willen graag binnen een ondernemend model werken en kiezen voor het midlance-model vanwege vrijheid in keuze van opdrachten en verdiensten! Daarnaast is er veel wederzijds vertrouwen: vanuit de midlancer dat de Business Manager de juiste opdracht vindt en vanuit de Business Manager dat de kwaliteit van de PMO’er voor continuïteit binnen het bedrijf zorgt.

Meer weten over deze unieke manier van werken? Lees het interview met onze collega Gert-Jan.

Overzicht nieuws

PMO’ers die boven verwachting presteren? Ervaar zelf hoe soepel projectmatig werken kan verlopen.