icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij PMO Partner
Nieuws 15/01/2021

"In 5 jaar tijd groeiden we van een klein clubje, naar een volwassen team"

jubileum

Dit jaar bestaat PMO Partner vijf jaar, een mooie gelegenheid om terug te blikken met collega van het eerste uur Gert-Jan van de Vrie.

Terug in de tijd

“Destijds waren we met vijf of zes consultants en heette het bedrijf nog FlexStaffing. Toen Jaqueline (red: Jaqueline Esveldt, Business Manager) aan boord stapte, koos ze ervoor om de naam aan te passen, onze gezamenlijk keuze viel toen op de naam PMO Partner. Een logische keuze, want uit deze naam komt onze expertise natuurlijk duidelijk naar voren.”

“Mijn eerste opdracht? Samen met collega Inge Scholte -die dit jaar net als ik haar vijfjarig dienstverband viert- ging ik aan de slag bij Unit4. Omdat agile werken en scrum toen nog in de kinderschoenen stond, werden we in het diepe gegooid. We kregen namelijk de opdracht om niet alleen de rol van Projectcoördinator, maar ook die van Scrummaster te pakken. Het was een periode van pionieren en nieuwe dingen leren. Ik kijk met plezier terug naar deze periode.”  

Vijf jaar later

Inmiddels is Gert-Jan twee opdrachten verder. “Ik werk nu bij de Politie, waar ik meewerk aan diverse projecten. Bijvoorbeeld aan de invoering van een stroomstootwapen en de dynamische gehoorbescherming voor de agenten. Kortom: tastbare onderwerpen die écht een verandering teweegbrengen en bijdragen. Ik vind het belangrijk om impact te maken, met de juiste dingen bezig te zijn. Overigens werken er meer collega’s van PMO Partner bij de Politie, hoewel we allemaal op verschillende afdelingen werken.”

"De afgelopen jaren is ons team gegroeid”, vertelt Gert-Jan. “Het kleine clubje is inmiddels een groot team, met verschillende achtergronden en expertises. Er zijn zelfs een paar ZZP’ers die werken onder de vlag van PMO Partner. Jaqueline betrekt ons ook bij het aannemen van nieuwe collega's, zo heb ik regelmatig met nieuwe collega's gesproken voordat zij in dienst kwamen."

Gert-Jan vervolgt: “Natuurlijk zie je jouw team vakgenoten niet continu, omdat iedereen aan de slag is met zijn of haar opdracht. Maar als je elkaar ziet, bijvoorbeeld tijdens een gezamenlijke training of opleiding, is het altijd leuk. Je kunt praktijkverhalen bespreken en delen, waardoor je ook weer van elkaar leert. En het is natuurlijk fijn om een achterban te hebben, je kunt elkaar gebruiken als klankbord.”

Dit najaar viert PMO Partner dus haar vijfjarig bestaan, wat natuurlijk wel gevierd moet worden. "Met een aantal collega’s vormen we een jubileumgroep en willen we in het laatste kwartaal van 2021 een bijeenkomst organiseren voor én met onze klanten en een uitje voor ons team."

De toekomst

"Het is een leuke groep mensen, met passie voor het vak. De consultants werken aan mooie opdrachten en worden gewaardeerd door hun opdrachtgevers. Ik gun het PMO Partner om een nóg bekender en sterker merk te worden in de markt.”

Overzicht nieuws
PMO Partner
Gert-Jan van de Vrie /
Business Manager

PMO’ers die boven verwachting presteren? Ervaar zelf hoe soepel projectmatig werken kan verlopen.