icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij PMO Partner
Nieuws 11/02/2021

"Succesvol een project afronden, daar kom ik mijn bed voor uit"

Jennifer PMO Partner

We mogen een nieuwe PMO'er verwelkomen bij ons team: Jennifer Demmers. Na de wereld afgereisd te hebben, lijkt ze haar nieuwe bestemming te hebben gevonden bij PMO Partner. Welkom Jennifer!

"Mijn naam is Jennifer, moeder van een zoontje en de laatste jaren heb ik voornamelijk in het buitenland gewoond voor werk en een korte sabbatical gehouden."

"In 2016 startte ik als Consultant bij IKEA Group in Zweden. Voorheen werkte ik voornamelijk als Executive Assistant bij internationale bedrijven. Na het project te hebben afrond als PMO’er, heb ik mijn koffers gepakt en ben ik tijdelijk gaan wonen op Bali. Vervolgens ben ik naar Sydney Australië en Ierland gegaan voor werk."

Het voelde direct als thuiskomen bij PMO Partner!
Jennifer Demmers / PMO Partner

"Ik vind het leuk om te werken als Consultant, omdat je dan bij verschillende bedrijven/branches tijdelijk projecten uitvoert. De afwisseling, het ontmoeten van verschillende mensen, de diverse culturen binnen de bedrijven, dat zijn dingen die mij ontzettend aanspreken. Daarnaast doe je veel ervaring op in een korte tijd. Waar ik het meest van hou binnen mijn vak, is het succesvol afronden van een project. Daar kom ik mijn bed voor uit."

"Het midlance-model waar PMO Partner mee werkt spreekt mij ontzettend aan. Er zijn voldoende projecten en je hebt de vrijheden van een freelancer en tegelijkertijd de zekerheid van een vast dienstverband. Een perfecte uitkomst voor mij als ondernemer."

"Ik kijk ernaar uit om binnen PMO Partner nog meer te gaan groeien als PMO'er en succesvol te zijn als team. Want samen staan we sterk!"

Overzicht nieuws
Jennifer PMO Partner
Jennifer Demmers /
PMO'er

PMO’ers die boven verwachting presteren? Ervaar zelf hoe soepel projectmatig werken kan verlopen.