icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij PMO Partner

Teamplayers met passie voor PMO

PMO partner

Wij verbinden ons met én creëren verbinding binnen de organisatie die nodig is voor projectsucces. Een medewerker van PMO Partner heeft hart voor het vak, continu verbeteren, ontwikkelen en -het belangrijkste- gezamenlijk succes.

pmo
Jaqueline Esveldt /
Business Manager

Mens, proces en informatie verbinden

PMO Partner zorgt dat een Project Management Office van strategisch tot operationeel niveau op de beste manier wordt ingericht en uitgevoerd om projectorganisaties de basis te bieden voor succes. Dit doen wij door mens, proces en informatie met elkaar te verbinden.

Onderdeel van The Human Network

The Human Network is het (t)huis van 900 gespecialiseerde experts. Alleen de allerbeste specialisten zijn verbonden aan onze bedrijven. Omdat zij ondernemend zijn en passie hebben voor hun vak. Omdat zij complexe opdrachten echt tot een goed einde weten te brengen. En omdat zij plezier hebben in hun werk.

Bekijk alle bedrijven
Bij PMO Partner krijg je alle vrijheid om je te ontwikkelen richting een carrière zoals jij deze het liefst ziet.
Sanne van Amersfoort / werkzaam bij PMO Partner

PMO’ers die boven verwachting presteren? Ervaar zelf hoe soepel projectmatig werken kan verlopen.