icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij PMO Partner

Teamplayers met passie voor het PMO-vak

PMO partner

Onze professionals hebben een no-nonsense mentaliteit: mouwen omhoog en zorgen dat het voor elkaar komt. Allemaal zijn ze hooggeschoold (minimaal HBO) en in staat ontwikkelingen kritisch te beoordelen en zonodig actie te ondernemen waar dat nodig is. Opdrachtgevers komen graag bij ons terug, omdat onze PMO’ers zich steeds weer waarmaken en boven verwachting presteren. Hun vakmanschap wordt alom gewaardeerd.

pmo
Jaqueline Esveldt /
Business Manager

Van jong en fris tot degelijk en ervaren

Hoe verschillend onze professionals ook zijn: daadkracht, flexibiliteit en goede communicatieve vaardigheden hebben ze gemeen. Ze variëren qua leeftijd van 25 tot 50+, een hele gevarieerde groep. Wil de opdrachtgever een doorgewinterde professional? Iemand met veel kennis en ervaring waar stevig op te leunen valt? Dan kiest hij een van onze senior PMO’ers. Is er behoefte aan iemand met nieuwe, frisse ideeën? Dan is een van onze jongere PMO’ers een prima keus. Overigens hebben ook zij al de nodige ervaring opgedaan. 

Onderdeel van The Human Network

The Human Network is het (t)huis van 650 gespecialiseerde professionals. Alleen de allerbeste specialisten zijn verbonden aan onze bedrijven. Omdat zij ondernemend zijn en passie hebben voor hun vak. Omdat zij complexe opdrachten echt tot een goed einde weten te brengen. En omdat zij plezier hebben in hun werk.

Bekijk alle bedrijven
Bij PMO Partner krijg je alle vrijheid om je te ontwikkelen richting een carrière zoals jij deze het liefst ziet.
Sanne van Amersfoort / werkzaam bij PMO Partner

PMO’ers die boven verwachting presteren? Ervaar zelf hoe soepel projectmatig werken kan verlopen.