icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij PMO Partner

PMO'ers zijn de succesfactoren van projecten!

pmo

Van A tot Z betrokken bij het project

Voor het sturen, beheersen en ondersteunen van projecten en programma's zoek je betrokken PMO’ers die van aanpakken weten. Ondernemende professionals: proactieve meedenkers die zien wat er moet gebeuren. Oftewel een echte Partner in PMO!

Over PMO Partner

De specialismen van PMO Partner

Een verandering heeft impact. Op de organisatie en haar mensen. Onze PMO specialisten hebben hier ervaring mee. Of het nu gaat om project of programma. Onze PMO specialisten zorgen voor de inrichting, planning én uitvoering van projecten.

Onze ervaren PMO'ers leveren ondersteuning aan de totale project- of programmabesturing. Dit betekent: overzicht houden over de business case, de planningen, voortgang, kwaliteit, financiën, resources en risico's.

Onze aanpak

We gaan met je in gesprek. Om te horen wat er nodig is en wat je wilt bereiken. PMO Partner gaat voor kwaliteit. Dat is de basis voor een duurzame samenwerking.

Direct actie

Iedere organisatie of project is weer anders en vraagt een passende match. Daarom nemen wij direct contact met je op om de juiste inschatting te maken welke ervaring en skills nodig zijn voor de opdracht.

Maatwerk

Per opdracht bekijken we wie van onze PMO’ers het beste past bij uw vraag. We zetten uitsluitend interim-professionals in die qua expertise en persoonlijkheid geknipt zijn voor de opdracht.

Eenvoud, open en direct

We streven naar eenvoud en communiceren open en direct. We stellen graag kritische vragen en denken met u mee om zo de best passende, flexibele oplossing aan te bieden.

Persoonlijk en betrokken

We onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak. We zijn betrokken bij uw organisatie en onze professionals, ongeacht via welke contractvorm we samenwerken.

Doeners met analytisch vermogen

Onze mensen hebben duidelijk twee kanten: ze kunnen analyseren en adviseren, maar het zijn ook echte doeners. Ze genieten ervan om de zaken op orde te hebben en processen soepel te laten verlopen. Het zijn regelaars die ervan houden om snel actie te ondernemen.

Onze professionals
PMO Partner
Sandjli Chitan /
PMO'ER
PMO Partner
Desiree Felix /
PMO'er
PMO Partner
Eugénie Bos /
PMO'er
PMO Partner
Jolanda Hoogendoorn /
PMO'er

Een greep uit onze klanten

Onze PMO'ers geven inzicht en overzicht in startende en lopende projecten en/of programma’s om grip te krijgen op complexe projecten. Ook verbeteren onze specialisten lopende processen.

Onze referenties
LOGO
Logo
logo
radboud
logo
logo
logo
logo
Ondernemen met een enthousiast team waarbij het vakgebied PMO centraal staat en we een partner kunnen zijn voor onze opdrachtgevers, elke dag met veel plezier!
Jaqueline Esveldt / Business Manager PMO Partner

Business Managers

pmo
Jaqueline Esveldt /
Business Manager
pmo
Lennart Duijndam /
Business Manager

PMO’ers die boven verwachting presteren? Ervaar zelf hoe soepel projectmatig werken kan verlopen.